Eugenia Șerban, noi probleme după ce a învins cancerul!

 

Eugenia Șerban a reușit să învingă cancerul, iar acum își dorește să revină pe micul ecran. Actrița a recunoscut că are probleme cu banii și așteaptă noi proiecte. Din fericirea, starea sa de sănătate este una bună acum. 

Actrița a fost prezentă la Gala Premiilor UCIN, unde a stat de vorbă cu jurnaliștii. Eugenia Șerban a declarat că este bine, după ce a învins cancerul și speră să se întoarcă mai repede pe micul ecran. A trecut prin momente de coșmar, însă a reușit să treacă cu bine peste perioada respectivă. Acum, vedeta este cu zâmbetul pe buze și speră să găsească un proiect pentru a juca din nou în seriale.

 „Sunt bine din toate punctele de vedere. (…) Nu cred că se vor mai face prea curând alte telenovele, dar vor fi seriale TV, să vedem ce va urma, suntem în discuții, aștept contracte”, a declarat Eugenia Șerban pentru impact.ro. Pandemia a afectat-o și pe actriță, iar aceasta a declarat că nu stă chiar bine la capitolul financiar. „Stau prost cu banii, ca toată lumea, e un subiect delicat, prefer să nu vorbesc despre asta”, a mărturisit Eugenia Șerban. 

Fiul ei s-a întors în România, iar acesta este sprijinul ei. „Fiul meu este bine, mulțumesc de întrebare, este cu mine, a venit din străinătate, este ajutorul meu!”, a spus actrița. Tânărul, în vârstă de 29 de ani, a locuit o perioadă în Cehia, unde a făcut un masterat în Turism, apoi și-a încercat norocul, pe plan profesional, în Anglia.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest