EXCLUSIV Bianca Pop, ispita de la „Insula Iubirii”, detalii despre sarcină! „Sunt foarte fericită”

 
+3 click pentru
galerie

Bianca Pop a dezvăluit adevărul referitor la zvonurile despre sarcină! După ce Spynews.ro a intrat în posesia unor imagini cu ispita de la „Insula Iubirii” în care se afişa cu burtică, iată că, bruneta a dezvăluit totul!

Bianca Pop a vorbit fără perdea şi a recunoscut care este adevărul din spatele speculaţiilor despre sarcină! În cadrul emisiunii „Star Matinal”, frumoasa brunetă a dat cărţile pe faţă!

Se pare că aceasta nu este însărcinată şi nici nu îşi doreşte să aibă un copil, cel puţin în viitorul apropiat. Bruneta a mărturisit că încă nu se simte pregătită pentru o asemenea responsabilitate. Bianca Pop a declarat că burtica din imagine este cauzată de o porţie mare de mâncare. Pofticioasă din fire, bruneta s-a delectat cu o sumedenie de preparate, fapt care au condus la o balonare profundă, creându-i o presupusă burtică de graviduţă.

"Shaorma sau pizza sau nişte pahare cu vin să fie? Ieri aveam 90-60-90 şi astăzi sunt însărcinată? Sunt foarte fericită, alintată, răzgăiată, dar însărcinată nu sunt şi nici nu voi fi. Eram cu nişte prieteni şi ne-am amuzat. Pătrăţele sunt, vin şi la voi şi vi le arăt. Am mâncat foarte mult, am băut şi uite ce burtică am făcut. Sau poate sunt şi nu vreau să vă spun. Nu mă simt în stare să fiu mămică pentru că toată viaţa am fost răsfăţată, nu pot să răspund de un copil. Iubitul îşi doreşte", a spus Bianca Pop la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest