EXCLUSIV Mihai Constantinescu, interviu înainte să intre în comă! Dezvăluiri despre adevărata stare de sănătate a artistului! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Starea lui Mihai Constantinescu s-a agravat de la oră la oră. Artistul a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca, la Terapie Intensivă, după ce a fost găsit inconştient de soţia sa. După ce a suferit trei stopuri cardio respiratorii, medicii nu sunt deloc optimişti în ceea ce privesc şansele lui de supravieţuire.

Atât familia, cât şi cei apropiaţi, au făcut apel la cei care îl iubesc, să se roage pentru sănătatea lui. Mihai Constantinescu luptă acum pentru viaţă. Dar înainte cu câteva zile, artistul a dat un interviu în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars şi a oferit informaţii preţioase în legătură cu starea lui de sănătate.

"Adevărul este că afecţiunea pe care o am necesită un tratament de mai lungă durată şi deocamdată trebuie să mai rămân două săptămâni în spital, unde sunt îngrijit extraordinar de bine şi mulţumesc tuturor celor care au grijă de mine. Celor care ne ascultă în momentul acesta le doresc să fie fericiţi şi să se bucure de primăvara aceasta frumoasă la fel cum mă bucur şi eu, şi ştiu că atunci când voi pleca de aici, voi fi un om foarte sănătos. Abia aştept să merg, să mă plimb prin ţară pentru că asta e tot ce îmi doresc." a declarat Mihai Constantinescu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest