Experimentele inedite care îl vor face pe copilul tău să iubească chimia! Amestecă două ingrediente și obține cea mai pufoasă zăpadă artificială

 

Profesorul trăznit a venit în această dimineață la Antena Stars pentru a prezenta câteva experimente extrem de amuzante și de utile, mai ales dacă aveți copii.

Acesta a demonstrat cât de simplu se poate obține zăpadă artificială și cum puteți să vă uimiți copilul cu acest experiment trăznit, care îl va face să iubească imediat chimia.

”Vreau să țineți acest scutec în mâini. Vreau să tăiem bucata de scutec pe jumătate. Se ia scutecul tăiat și se pune într-o pungă tot ce se află în interiorul lui. Acum am nevoie de puțin dans și trebuie să separăm acest praf format. Peste el se puține puțină apă și se amestecă timp de 30 de secunde și deja se produce cristalizare. Dacă lăsăm mai mult, se obține o zăpadă mult mai reală”, a spus profesorul trăznit la ”Star Matinal”, iar zăpada a apărut ca prin farmec pe mâinile celor doi prezentatori, Rocsana și Răzvan.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest