Face ce face şi ajunge mereu în centrul atenţiei! Filmări de senzaţie cu Gigi Becali, la ceas de seară VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Gigi Becali este un adevărat personaj, în România. Cunoscut drept un om cu mare credinţă în Dumnezeu, care întotdeauna spune lucrurilor pe nume, indiferent de consecinţe, latifundiarul din Pipera reuşeşte să atragă atenţia asupra lui orice face. Astfel că paparazzii Spynews.ro au surprins imagini de senzaţie cu cel supranumit "Războinicul Luminii" la ceas de seară.

Gigi Becali face ce face şi reuşeşte să iasă în evidenţă... fie prin felul lui de a face declaraţii spumoase la adresa oamenilor din fotbal, fie prin ţinutele pe care le afişează şi care, deseori, sunt ieşite din tipare. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Războinicul Luminii într-o ipostază şi o ţinută de zile mari!

Ca Becali mai rar.... iar asta o demonstrează latifundiarul cu vârf şi îndesat. Zilele trecute, la ceas de seară, paparazzii Spynews.ro l-au surprins într-un moment de relaxare. Aflat în Pipera, în apropierea reşedinţei sale, finanţatorul FCSB purta o discuţie cu câţiva vecini.

Aflat într-o formă de zile mari, „Războinicul Luminii" a stat la taclale cu persoanele respective preţ de câteva zeci de minute, timp în care a gesticulat şi a râs de mama focului... aşa cum îi stă bine. Dar ceea ce ne-a atras atenţia a fost altceva....

Gigi Becali a surprins pe toată lumea cu vestimentaţia pe care a ales să o poarte. Spunem asta pentru că „Războinicul Luminii" era îmbrăcat într- un cojoc, de blană, scurt până în talie, cu o pereche de pantaloni negri, iar în picioare avea o pereche de pantofi sport de firmă... Nici nu mai are rost să vă spunem că preţul acestora a fost câteva mii de euro...un fleac pentru Becali. Dar până la urmă, merită tot ce are, pentru că afaceristul nu a fost un răsfăţat al sorţii, ci a muncit din greu, încă de mic, pentru a ajunge unde este acum...


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest