Familia Cristinei Ţopescu, decizie surprinzătoare în privința incinerării jurnalistei/ VIDEO

 

Moartea Cristinei Ţopescu a ridicat multe semne de întrebare. Toată lumea priveşte îngrozită la cele întâmplate, însă contextul suspect în care a decedat jurnalista este investigat de poliţişti, iar de cealaltă parte, medicii legişti încearcă să afle cauza morţii, care până în acest moment nu a putut fi stabilită pentru că trupul s-a degradat mult prea mult.

Însă la autopsie, legiştii au descoperit în stomacul jurnalistei două tipuri de medicamente, motiv pentru care s-a cerut şi o expertiză toxicologică, dar totodată i-au prelevat şi inima, urmând să fie făcute mai multe analize pentru a se stabili, dacă nu cumva, Cristina Ţopescu a murit în urma unui infarct miorcardic.

O altă ipoteză este aceea că jurnalista ar fi putut contacta un virus de la câini, care i-ar fi cauzat mai multe probleme de sănătate, însă răspunsurile acestor întrebări vor veni cam în maximum o lună, atunci când vor ieși toate rezultatele.

În ceea ce priveşte incinerarea Cristinei Ţopescu, sunt surse care spun că va avea loc mâine la ora 13:00 şi alte surse care spun că ar avea loc joi, la aceeaşi oră. De ceremonie, precum și de toate formalităţile se va ocupa mama sa, care a ajuns în cursul zilei de marţi, 14 ianuarie, în Bucureşti.

Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu va fi ridicat de familia regretatei jurnaliste, din incinta Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” şi probabil atunci se vor decide şi în privinţa zilei incinerării.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest