Familia Marei Bănică, în Turcia! Vedeta a izbucnit în lacrimi: "Nu pot decât să mă rog lui Dumnezeu"

 

Evenimentele neplăcute de aseară din aeroportul Ataturk din Turcia i-a dat fiori Marei Bănică. Copilul şi ambii părinţi ai acesteia au mers în vacanţă în ţară.

Părinţii Marei Bănică alături de copilul său au plecat în vacanţă în Turcia. Aseară, când a fost anunţat atentatul din aeroportul Ataturk, vedeta a intrat în panică şi a pus mâna pe telefon să vadă unde se află. Mara a intrat în direct în emisiunea "Star Matinal" şi a făcut declaraţii exclusive despre eveniment.

"Mama, tata şi copilul meu sunt în Turcia. Am vorbit aseară cu ei. Am văzut la televizor ce s-a întâmplat. M-am panicat, am văzut după zece şi ceva seara. I-am sunat şi mi-au răspuns după vreo 20 de minute. Ei nu se află în Istanbul, ei sunt în vacanţă la mare undeva. Ştiu cum se procedează, în general în statele islamice nu se întâmplă ca în Europa. Vin atacuri din toate părţile unde nu te aştepţi. Apoi Turcia, care a primit atâţia refugiaţi... Eu am fost pe aeroportul ăsta şi pun pariu că şi voi aţi fost. E securizat, mare, e european dacă vreţi, nu e un aeroport pus într-un deşert. E foarte grav ce s-a întâmplat. Noi cu terorismul nu se poate întâmpla. Voi ştiţi bine că nu-s o persoană matinală, dar este opt şi ceva şi abia m-am trezit. Sunt extrem de îngrijorată. Nu ştii ce se poate întâmpla, ajungi să regreţi nişte decizii... Am început să regret că nu i-am trimis în Grecia. Va dura asta până mâine, când ar trebui să se întoarcă. Eu nu înţeleg de ce în ţările cu multe probleme nu se construiesc aeroporturi pe tipul aeroportului din Tel Aviv. E grav. Terorismul ăsta a devenit o ştire zilnică de presă şi ne-am obişnuit cu el şi nu e normal. Niciodată n-am trecut prin aşa ceva. Îmi este foarte greu. Există posibilitatea că până se întăreşte securitatea să se şi amâne zborurile o zi două, adică să nu se întoarcă mâine. Deocamdată astăzi trebuie să fie informaţi. Erau nişte turişti care trebuiau să ajungă cu avionul aseară în Antalia. Mama nu ştia exact, spunea că, cumva în jurul orei 12 noaptea ar fi trebuit să ajungă la hotel. Nu pot decât să mă rog la Dumnezeu şi să-mi ajungă familia bine acasă pentru că nu e confortabil", a mărturisit Mara Bănică la "Star Matinal".

Carnagiu cu 36 de morţi şi peste 140 de răniţi
În seara de 28 Iunie pe aeroportul Ataturk din Istanbul a avut loc un atac terorist declanşat de trei kamikaze. Până la ora actuală, bilanţul victimelor este următorul: 36 care şi-au pierdut viaţa şi peste 140 răniţi. Potrivit premierului Turciei, Binali Yildirim, primele indicii arată că responsabili pentru masacrul de pe aeroportul internaţional din Istanbul sunt membri ai grupării jihadiste Stat Islamic.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest