Femeia care a sunat la 112, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe din viața Cristinei Țopescu! „Este inuman”/ VIDEO

 

Vestea morţii Cristinei Ţopescu a marcat o întreagă naţiune! Singura persoană care a cunoscut-o cu adevărat şi care i-a fost, atât prietenă, cât şi confindentă, a vorbit deschis despre depresia pe care o suferea jurnalista, cât şi despre toate problemele cu care s-a confruntat ani de zile.

Jurnalista Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare, duminică seară, în casa în care locuia impreună cu căţeii de care avea grijă. Pentru ca timp de trei săptămâni nu a dat niciun semn de viaţă, prietena şi vecina omului de televiziune a sunat, de urgenţă la 112, iar ulterior trupul neînsufleţit al acesteia a fost descoperit.

Pe conturile de socializare a apărut o înregistrare în care omul în care a avut încredere în ultimii ani din viaţa sa, fiind una şi aceeaşi cu femeia care a sunat la 112 a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare, despre viaţa celei căreia i-a fost alături, atunci când toată lumea a părăsit-o şi a lăsat-o la greu.

„În aceşti ultimi ani, i-a fost îngrozitor de greu! Nu deţinea o proprietate, ci plătea chirie. Cris intrase într-o depresie! Nu avea serviciu, avea promisiuni! Începuse să aibă datorii, a reuşit să-şi plătească o parte dintre ele, dar Cristina a fost o luptătoare! (...) După ce Ticu, Domnul Cristian Ţopescu s-a stins din viaţă, evident că depresia Cristinei s-a accentuat!” a spus Diana, prietena Cristinei Ţopescu.

Mai mult de atât, confidenta jurnalistei a mărturisit că în momentul în care a conştientizat că nu mai exista mâncare şi apă în bolurile căţeluşilor răposatei, atunci a ştiut că ceva rău s-a întâmplat.

„Am avut o presimţire din momentul în care i-au murit telefoanele! Atunci, mie mi s-a declanşat un click în cap. Vă spun că eram bulvarsată! Cristina avea în casă nişte boluri pentru apă şi mâncarea căţeilor, dar erau goale, atunci a fost momentul în care am sunat la 112. (...) Cristina a murit aşa cum spunea că îşi doreşte să moară! Dienuşa eu vreau să mor cu căţeii mei în somn, nu vreau să chinuiesc pe nimeni, nu vreau să mă chinuiesc! Şi să fiu cu copiii mei, Dumnezeu a iubit-o şi o iubeşte altfel nu ar fi luat-o atât de uşor! Cristina în mod sigur nu a suferit! Poziţia în care era, cum dormea ea ca un bebeluş cuminte.” a mărturisit femeia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest