Femeie măritată, dar dată peste cap de un alt bărbat! Pentru cine a făcut o obsesie Anda Adam VIDEO

 

Anda Adam este o adevărată bombă sexy! Pe lângă faptul că este cunoscută pentru talentul muzical, silueta de zeiţă de care se bucură a reuşit să o întipărească adânc în memoria tuturor domnilor din România şi nu numai. Chiar dacă este căsătorită, artista a dezvoltat o pasiune „nebună” pentru un alt bărbat, de ceva vreme!

Anda Adam este o femeie împlinită! Căsătorită cu un bărbat care o iubeşte din toată inima şi cu care are şi o fetiţă minunată, ai putea spune că nu îi lipseşte nimic. Dar iată că vedeta, în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, a mărturisit ce pasiuni asunse are şi pentru cine a dezvoltat o mică... obsesie.

Anda Adam este fana înrăită a lui Dwayne Johnson! Cu siguranţă îl ştiţi! Pe lângă faptul că este un actor celebru, cel supranumit „The Rock” a fost şi un wrestler profesionist care a evoluat în WWE! Nu e de mirare ca vedeta îi urmăreşte activitatea pretutindeni, că la un aşa bărbat, cine nu ar face-o.

Mai mult de atât, Anda Adam a mărturisit că unul dintre visurile cele mai mari ale sale ar fi să joace într-un film. Pentru că adoră provocările, nu ar spune „nu”, dacă i s-ar propune să îşi încerce calităţile actoriceşti. Iar personajul lângă care i-ar plăcea să joace ar fi... . Da! Chiar el: Dwayne Johnson!

„M-am gândit! Am şi jucat de câteva ori, mi-a plăcut, m-ar tenta. Mie îmi plac provocările. Aş vrea să am un rol principal într.-un film important, iar dacă s-ar putea să fie şi cu Dwayne Johnson... Sunt fană de când eram mică!” a mărturisit Anda Adam, în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest