Fiica Anamariei Prodan, externată după ce a fost operată de urgenţă: „Ce nu te omoară....”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Fiica Anamariei Prodan a fost operată de urgenţă, după ce a suferit o gravă accidentare la picior, în timpul unui meci de baschet. Activitatea sportivă în acest sezon este încheiată, din cauza rupturii de ligament încrucişat anterior.

Pentru că nu avea cum să îşi lase fiica singură, Anamaria Prodan a zburat imediat spre Missisipi, acolo unde Sarah Dumitrescu face facultatea şi unde a avut loc accidentarea. Din fericire, fata cea mică a celebrei impresare a fost externată, în cursul zilei de astăzi. Dar pentru că incidentul nu a fost deloc unul uşor de trecut cu vederea, aceasta va avea parte de o perioadă lungă de recuperare.

În cadrul unei postări pe instagram, Anamaria Prodan şi-a arătat sustinerea necondiţionată pentru fiica ei, printr-un mesaj. "Iubita mea... ce nu te omoară te face muuullltttt mai puternică! Love u <<uriașul meu drag>>", a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

La externare i-au fost alături cei mai dragi oameni, moment pe care Anamaria Prodan l-a imortalizat imediat şi l-a pus pe reţeaua socială. „Toată lumea a fost aici pentru îngerul meu. Întreaga echipă o susține. Va reveni mai puternică decât oricând. 🏀❤️🙏#operație", a mai scris Anamaria Prodan, pe instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest