Fiica cea mare a Anamariei Prodan dă lecții de modestie, chiar dacă are conturile pline! Imagini incredibile cu Rebecca/ VIDEO PAPARAZZI

 
+4 click pentru
galerie

Muncești nopți și zile dar are și pentru cine! Anamaria Prodan se poate mândri cu o familie superbă, iar cum așchia nu sare departe de trunchi, Rebecca, fiica cea mare a impresarei, îi calcă pe urme, iar asta nu o spunem noi, ci o dovedesc imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro.

Frumoasa Rebecca a fost surprinsă la volanul bijuteriei pe patru roți, de sute de mii de euro. Și după ce s-a chinuit minute bune să parcheze autoturismul, a coborât și s-a grăbit să se întâlnească cu prietena sa. Fiica Anamariei Prodan este de o frumusețe rară și are trăsături de păpușică. Imbrăcată cu bun gust, s-a bucura de o ieșire la un restaurant de fițe din Capitală, acolo unde a petrecut minute bune alături de o amica.

Educația primită de acasă își spune cuvântul. Și spunem asta pentru că deși are tot ce își dorește, fiica sexy impresarei nu are fițe deloc, semn că Anamaria Prodan a știut să îi insufle valorile ei.

Are copiii împrăștiați prin lume

„Copiii mei urmează exemplul părinților, au o viața la fel de zbuciumată și încărcată. Ei sunt plecați de mici de acasă, unul la New York, altul la Miami, altul în Berlin, iar celălalt în București, toți în orașe mari, pline de viață și de tumult. (...) Mă urc în avion și merg la fiecare, petrecem câteva zile împreună și apoi trebuie să mă întorc. Ei sunt independenți de mici și au o viață zbuciumată” spunea Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp pentru Libertatea.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest