Fiica lui Adrian Enache, înmărmurită de frică după ce agresorul ei a fost eliberat din închisoare! A tăiat-o pe sâni și pe gât ca să o violeze VIDEO

 

Fiica lui Adrian Enache a trecut printr-un episod traumatizant, în urmă cu șase ani, după un libanez a încercat să o violeze. Chiar dacă a urmat multe ședințe de terapie, Diana nu a putut uita ororile la care a fost supusă, iar acum, după eliberarea agresorului său, se teme mai mult ca niciodată de o posibilă răzbunare a bărbatului.

Agresorul Dianei Enache, Kanan Ali, a fost eliberat din închisoare, iar viața ei a devenit un adevărat coșmar. Surse apropiate fiicei lui Adrian Enache au dezvăluit că artista nu merge nicăieri singură, fiind însoțită mai tot timpul și întotdeauna are spray paralizant în geantă.

„Nu iese din casă neînsoțită aproape niciodată. Dacă tatăl său este acasă, o conduce până la mașină. Mai tot timpul vin prieteni sau colegi să o ia. Diana umblă tot timpul cu spray paralizant în geantă, la îndemână. Deși încearcă să pară puternică, în sufletul ei se teme, este foarte precaută, se uită în toate părțile înainte să iasă din bloc sau de oriunde se află. Și tatăl său este la fel de stresat și precaut”, au dezvăluit surse apropiate, pentru playtech.ro.

A tăiat-o pe sâni și mâini ca să o violeze

Fiica lui Adrian Enache a trecut printr-un episod de coșmar, în 2014, într-o seară după ce s-a întors de la o petrecere. Pentru că lumina din apartament nu îi funcționa, l-a chemat pe paznicul blocului să verifice siguranțele de la panou.

Odată intrat în locuința Dianei, Kanan Ali a încercat să o violeze. Artista s-a luptat corp la corp cu agresorul și a reușit, într-un final, să scape, însă nu înainte ca bărbatul să o taie pe mâini, pe sâni și pe gât. La scurt timp după, libanezul a fost capturat de polițiști și a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, pe care i-a ispășit până anul acesta, când a fost eliberat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest