Fiica lui Andrei Gheorghe, dezvăluiri impresionante! Moartea tatălui a marcat-o profund VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Fiica lui Andrei Gheorghe a fost marcată prodund de pierderea tatălui, iar acum singurele lecţii după care se ghidează, sunt vorbele pe care a apucat să i le spună cunoscutul om de radio, înainte să treacă în nefiinţă.

Katarina este fiica vitregă a regretatului om de radio, Andrei Gheorghe, iar încă de la vârsta de 13 ani a debutat ca solistă. Acum este mai pregătită ca niciodată să ajungă în topurile muzicale, mai ales că este studentă la Conservator.

Pasionată din cale-afară de tot ce înseamnă muzică, Katarina pregăteşte un mare proiect muzical şi multe colaborări cu artişti consacraţi din România. În cadrul unui interviu oferit pentru click.ro, fiica lui Andrei Gheorghe a mărturisit că se ghidează după sfaturile primite de la tatăl său, atât pe plan personal, cât şi pe cel profesional.

„Andrei mi-a spus mereu să îmi creez o imagine de artist, dar să rămân autentică. Să nu îmi încalc principiile pentru bani sau pentru faimă rapidă, să consolidez ceva solid în timp. Când i-am spus lui Andrei prima oară că aş vrea să cânt, ne aflam într-un restaurant, aveam 13 ani. El mi-a zis că dacă nu sunt în stare să mă ridic acum şi să cânt cât de tare pot, de faţă cu toată lumea, nu o să am niciodată tupeul să urc pe o scenă şi să acaparez publicul. Evident că i-am demonstrat că pot şi că asta îmi doresc să fac. (...) Avem de pregătit un EP de 6 piese, e primul proiect care mă va reprezenta ca identitate artistică şi va avea un concept special cu fuziune de stiluri muzicale, precum trap, pop, r&b, rap si jazz. Până atunci vom lansa câteva proiecte dance de club şi o piesă pentru piaţa internaţională în colaborare cu Whats UP, iar apoi alături de DJ Sava” a mărturisit Katarina pentru click.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest