Fiica unei prezentatoare TV, la un pas să dea foc la casă, dintr-o joacă: „Mi-a stat inima în loc!”

 
+2 click pentru
galerie

Fiica unei prezentatoare TV cunoscute în România a fost la un pas sa provoace o adevărată tragedie. Veteta a povestit că și-a surprins micuța în vârstă de 8 ani, jucându-se cu aprinzătorul de la aragaz, în mansarda casei.

Ela Crăciun, căci despre ea este vorba, a înlemnit în momentul în care și-a văzut fiica cu folosind aprinzătorul de la aragaz precum o jucărie. Prezentatoarea TV a mărturisit că a trăit șocul vieții sale, dar chiar și așa, a încercat să nu își piardă cumpătul și să stea calmă până s-a asigurat că totul este în siguranță.

“Săptămâna trecută am găsit-o pe Alesia singură și m-am supărat foarte tare când am văzut cu ce se juca. Avea în mână aprinzătorul de la aragaz, așa că bineînțeles că mi-a stat inima în loc și mi-au trecut prin cap 2345 de scenarii care se puteau întâmpla. I-am mai explicat că e periculos să te joci cu focul, așa că i-am reluat teoria cu ce nu are voie să facă nesupravegheată, ce nu are voie să facă sub nici o formă și la ce pericole se expune." a scris Ela Crăciun.

Dezvăluirea a fost făcută de Ela Crăciun pe blog-ul său personal, acolo unde le-a dat și câteva sfaturi părinților despre regulile de siguranță pe care trebuie să le cunoască și copiii, încă de la o vârstă fragedă.

"Eu sunt foarte directă cu copiii mei. Așa că nu i-am spus «dacă te joci cu focul, o să faci pe tine», așa cum se spune, ci «dacă te joci cu focul, poți să dai foc la casă». Când vine vorba de astfel de lucruri, trebuie să îi tratăm ca pe niște oameni mari. Acesta este și motivul pentru care atunci când am făcut accident, i-am arătat Alesiei cum era mașina în urma impactului și i-am spus ce se putea întâmpla dacă ar fi fost cu mine și nu avea centura pusă. Sunt convinsă că numai așa pot să îi responsabilizez, fiind cât se poate de sinceră cu ei”, a completat prezentatoarea TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest