Fiica vitregă a lui Jorge, o adevărată bombă sexy la numai 18 ani! Ilinca face ravagii pe internet/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Jorge este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul autohton. Dar chiar și așa, nu mulți sunt cei care cunosc detalii din viața personală a artistului, acesta optând să își țină departe viața personală de lumina reflectoarelor.

Jorge are tot ce și-ar putea dori cineva: o carieră strașnică și familie extrem de frumoasă. Și așa cum era de așteptat, partenera sa de viața nu este deloc mai prejos. Dar cine ne-a atras cel mai mult atenția a fost chiar fiica sa vitregă, care este o adevărată bombă sexy!

Puștoaica a împlinit 18 ani și din cauza contextului actual, vacanța la Eurodisney a fost anulată, dar chiar și așa, cei trei au serbat în casă, unde au mâncat fel și fel de bunătăți.

"Am petrecut în patru, i-am făcut câteva cadouri importante Ilincăi, cu ocazia împlinii celor 18 ani. Am ratat aniversarea la Disneyland, însă am fost în familie. Noi stăm de peste trei săptămâni în casă și respectăm cu strictețe ordinele autorităților. Nici la studioul de înregistrări nu am mai fost decât de 2 sau 3 ori pînă acum", a povestit Jorge pentru click.ro.

Și chiar dacă distracția a fost în toi, Jorge nu s-a putut bucura pe deplin de momentul fericit. Artistul are doi copii biologici din căsătoria cu fosta soție, o fetiță și un băiețel, dar cea mică locuiește, în America, cu mama ei. Iar din cauza pandemiei de coronavirus, nu a mai putut să o viziteze.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest