Filmări în premieră! Blonda care a dezbinat familia Elenei Ionescu are deja pofte! Unde l-a dus pe fostul soţ al artistei VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Fostul soţ al Elenei Ionescu nu îşi ascunde dragostea şi face tot posibill ca iubi să se simtă apreciată şi răsfăţată. Iar blondina profită din plin de lucrul acesta, şi nu se sfieşte să îi spună iubitului ceea ce îşi doreşte.

În urmă cu câteva zile, fostul soţ al Elenei Ionescu şi blondina sexy pentru care şi-a părăsit familia au fost surprinşi într-un magazin, în timp ce îşi satisfăceau poftele din miez de noapte. Îmbrăcaţi extrem de lejer, cei doi s-au oprit la standul cu dulciuri şi au cumpărat muultă ciocolată. Pentru că s-au lovit de o gamă largă de bunătăţi, nu s-au putut decide din prima, așa că au început să analizeze etichetele produselor pentru a alege în funcţie de numărul de calorii.

Elena Ionescu, declarăţii despre divorţul de fostul soţ

Elena Ionescu a mărturisit, în urmă cu câteva zile, pentru Antena Stars că divorţul a fost făcut de comun acord, iar cel care este mai important pentru amândoi, este fiul lor. Aşa că odată ce a văzut imaginile cu noua iubită, artista a preferat să nu mai ofere detalii pentru a nu crea un scandal, de dragul celui mic.

„Am divorţat acum două zile, la notar, de comun acord. Oarecum, ţinem legătura pentru cel mic… Am văzut imaginile, el alege ce este mai bine pentru el. Să fie sănătos! Pentru mine este importantă cariera şi fiecare trece cum poate peste un divorţ. Nu am mai vorbit de acum două zile, de la divorţ. O să fiu responsabilă de copil, iar atâta timp cât este cu mine, nu o să îi lipsească nimic”, a declarat Elena Ionescu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest