Filmul tentativei de suicid a Biancăi Drăguşanu! Amănunte cutremurătoare: „Ţipa că are un cuţit şi vrea să se omoare”/ VIDEO

 

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală din intimitatea cuplului Bodi şi Bianca! Chiar dacă şi-au spus „Adio” definitiv, pe data de 10 martie, controversele care le-au împânzit mariajul nu au fost îngropate odată cu semnarea actului notarial, ci din contră, au ieşit la suprafaţă, într-o manieră extrem de brutală!

După ce a fost acuzat de Bianca Drăguşanu, în repetate rânduri, de violenţă şi nepăsare, Alex Bodi a decis să dea lucrurile pe faţă şi să vorbească cu lux de amănunte despre ce a însemnat să îi fie partener de viaţă blondinei, cât şi despre situaţiile limită din care a salvat-o.

Într-un acces de impulsivitate, Alex Bodi a mărturisit că Bianca a vrut să îşi ia viaţa, pe vremea când erau împreună. Extrem de deranjată de faptul că fostul partener de viaţă a scos la iveală un detaliu atât de intim, blondina a aruncat cu acuzaţii grave asupra omului de afaceri, menţionând că în timp ce se afla inconştientă pe podea, fostul soţ, în loc să îi acorde primul ajutor, o filma fără ruşine.

Filmul tentativei de suicid, pas cu pas!

Invitat în cadrul emisiunii „Star Matinal”, Alex Bodi a vorbit cu lux de amănunte despre seara care îi putea fi fatală fostei soţii. Afaceristul a povestit că după un episod în care s-au certat, blondina l-a ameninţat că o să îşi ia viaţa. Ulterior, aceasta a luat un pumn de pastile, în urma cărora a leşinat şi a căzut pe podea. După ce i-a acordat primul ajutor, afaceristul a chemat pe cineva care să-l ajute şi... să filmeze întreaga scenă.

”În noaptea respectivă, ea amenința și urla, țipând că are un cuțit și vrea să se omoare și am patru persoane martore care erau la ea în casă, pot să declare lucrul ăsta. Și a luat nu știu câte pastile.. Ea, în nebunia ei, când am luat-o de pe jos, mi-a zis că a luat patru x****-uri. Am ajutat-o să-și revină și am chemat și pe cineva care să o ajute. Între timp și-a revenit, dar greu.”, a zis Bodi. 

Anticipând ce avea să urmeze, Alex Bodi şi-a rugat prietenul să o filmeze pe Bianca în timp ce se afla pe podea, de teamă să nu fie acuzat de aceasta, că a bătut-o până a căzut lată.

”Eu dacă nu aveam dovezile astea, eram ”omul negru”. Un prieten comun de-al nostru care avea cheia ei a venit de urgență la ea acasă, după ce l-am sunat că ceva nu este ok. Și să vă explic și motivul. Tu nu ești o femeie psihic puternică și ai recurs la niște gesturi nedemne pentru o mamă și o femeie matură. Nu am vrut să creadă lumea că aș fi bătut-o eu și de aceea i s-a făcut rău. Cum puteam să demonstrez fără dovezi?”, a continuat el. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest