Firmă recrutare străinătate caută manipulant marfă

 

Chiar dacă previziunile de creștere economică sunt mai puțin optimiste anul acesta față de anul trecut, nevoia de forță de muncă calificată din anumite sectoare de activitate continuă să fie la fel de acută. În timp ce țările vestice reușesc să mai diminueze acest deficit prin aducerea de lucrători din țările mai sărace din sud-estul Europei, în România acest deficit este tot mai des estompat de importul de forță de muncă din Asia. Țări precum Nepal, India,Vietnam, Sri Lanka, Filipine, Thailanda etc. reprezintă la ora actuală o sursă importantă de personal calificat.

 

Domeniul serviciilor de recrutare este destul de grav afectat de inexistența de personal disponibil, inclusiv pentru calificare. Joburi precum manipulant marfa, ospătar, cameristă, croitoreasă sunt tot mai numeroase în oferta de recrutare. În aceste condiții importului de forță de muncă din țări non-UE este o necesitate. Altfel anumite sectoare de activitate riscă să își diminueze și mai mult activitatea și așa destul de grav afectată de acest fenomen.

 

Pentru a asigura resursele umane necesare în sectoarele în care există deficit de personal și activitatea riscă să fie întreruptă din această cauză, compania de recrutare Jordan River Recruitment vine în sprijinul angajatorilor români și europeni. Este o companie multinațională ce activează în domeniul selectării și plasării forței de munca încă de la sfârșitul anilor ’90. Activitatea să se desfășoară în țări precum Germania, Olanda, Canada, Israel și acum și în România.

 

La ora actuală JR Recruitment are reprezentanțe în București, Brașov, Iași și Arad. La nivel internațional, partenerii sunt în Nepal, India, Sri Lanka, Filipine, Thailanda.

 

În portofoliul firmei se regăsesc numeroase proiecte finalizate cu succes pentru companii ce activează în industria hotelieră și a restaurantelor, în domeniile frumusețe, agricultură, logistică, cazino-uri, ferme de animale și multe alte.

 

Unul dintre cele mai căutate locuri de muncă este în zilele noastre cel de manipulant marfă. O dată cu dezvoltarea comerțului prin intermediul supermarcheturilor sau firmelor de comerț online și o dată cu dezvoltarea companiilor de logistică, nevoia de muncitori pentru postul de manipulant marfă a devenit tot mai mare și tot mai greu de acoperit. Lunar deficitul de personal calificat sau mai puțin calificat în acest domeniu se vede din numărul de joburi prezente pe site-urile de recrutare. Ofertele de muncă pentru manipulant marfă sunt tot mai numeroase și mai greu de acoperit.

Care sunt principalele responsabilități ale unui manipulant marfă

Responsabilitățile unui manipulant marfă într-un depozit sau magazin sunt importante pentru bunul flux al activităților unei companii. De felul în care această persoană își îndeplinește sarcinile depinde bunul mers al întregii activității.

Iată care sunt principalele atribuții ale unui manipulant marfă:

Recepționarea cantitativă și calitativă a mărfii

Verificare cantitativă și calitativă a stocurilor

Așezarea mărfurilor pe paleți și încărcarea acestora în mijloacele de transport;

Asigurarea integrității și securității mărfurilor

Sortare, aranjare produse pe rafturi, în depozit sau în magazin

Pregătirea comenzilor pentru livrare

Manipulare, introducere la raft și încărcare /descărcare marfă la raft

Pregătirea comenzilor pentru livrare – comisionare, verificare cantitativă și calitativă, organizare, ambalare – conform standardelor implementate

Participarea proactivă la optimizarea procesului din cadrul depozitului, magazinului sau centrului de expediere online.

Cerințe legate de ocuparea postului de manipulant marfă :

Studii medii

Bun simt tehnic

Persoana organizată, responsabilă, atentă la detalii, meticuloasă

Sănătate și forma fizică bună

Răbdare și îndemânare

Prezintă avantaj experiența în meserii tehnice și carnet conducere categoria B.


 

Profilul personal al unui manipulant marfă

Persoana dinamică, organizată

Persoană cu atenție distributivă

Atestatul de motostivuitorist reprezintă un avantaj, la fel ca și experiența pe un post similar

Cunoștințele bune PC și Excel reprezintă, de asemenea, un avantaj

Persoană serioasă, responsabilă, onestă, atentă la detalii

Capacitate de organizare și planificare

Abilități de a lucra în echipă

Studii medii finalizate

Abilități de gestionare simultana a mai multor activități.

Având în vedere că un manipulant marfă lucrează într-un depozit, cu mărfuri și bunuri de o anumită valoare, persoana care ocupă această funcție trebuie să întrunească anumite criterii de onestitate și corectitudine. Nu trebuie să aibă cazier juridic, trebuie să fie atentă la felul în care manevrează marfa pentru a nu produce pagube, și poate răspunde juridic pentru distrugeri sau furturi din aria sa de activitate. Un manipulant marfă trebuie să își folosească timpul de muncă în mod eficient, pentru îndeplinirea tuturor sarcinilor de serviciu ce îi sunt atribuite. Un manipulant marfă trebuie să fie atent la normele de securitate și protecție contra incendiilor, să ia toate masurile necesare de pază și protecție contra efracției.

De ce să lucrați cu compania JR Recruitment pentru recrutarea de manipulant marfă?

Experiență relevantă în prestarea serviciilor de recrutare la nivel internațional.

Datorită prestigiului acestei companii cu autoritate, construită pe parcursul a peste 20 de ani de activitate.

Pentru principiile după care își desfășoară activitatea, respectiv inovația și respectul față de clienți, fie ei persoane juridice sau persoane fizice.

Serviciile oferite se bazează pe încredere și standarde de înaltă calitate.

 

Pentru a beneficia de servicii profesioniste de recrutare și plasare de forță de muncă în și din străinătate consultați cu încredere pagina JordanRiver.eu și contactați reprezentanții firmei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews