Fiul Corneliei Catanga, răsfăţat din cale-afară de artistă! La 23 de ani încă primeşte mâncare cu linguriţa din partea mamei sale! VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

De câte ori nu vi s-a spus ''mama ştie cel mai bine!'' ? Ei bine asta se întâmplă şi în relaţia Corneliei Catanga cu fiul ei. Chiar dacă anii au trecut şi Alexandru nu mai este un băieţel, artista nu se poate abţine să nu îl îngrijească. Paparazzii Spynews.ro au fost din nou vigilenţi şi i-au surprins. Nu doar pe cântăreaţa de muzică lăutărească şi pe fiul ei, ci si pe iubita acestuia într-un complex din Bucureşti! Aceştia au decis să petreacă câteva clipe în familie, într-un mall din Capitală.

Ajunşi în locaţie, cei trei au decis să înceapă ziua cu o masă aşa cum se cuvine! Îndrăgita cântăreaţă de muzică lăutărească a dat dovadă de multă modestie când a ales în locul unui restaurant de lux, mâncarea de la autoservire. Însă, cu siguranţă momentul care a făcut deliciul tuturor a fost cel în care artista a avut grijă să îşi hrănească fiul, exact ca în copilărie, cu linguriţa, potrivit Spynews.ro

După masă, au plecat la plimbare prin mall. Cântăreaţa a purtat o ţinută elegantă ca de obicei, a ales o ţinută simplă, dar de bun gust formată dintr-o bluză fină, căreia a avut grijă să îi accesorizeze o eşarfă cu buline. Spre deosebire de mama sa, Alex a ales o vestimentaţie mult mai lejeră.

În timp ce se delectau cu ultimele apariţii din mall, Alex Pădureanu a dat dovadă de bună creştere, aşteptându-şi mama şi partenera să se uite prin vitrine, apoi s-au îndreptat împreună spre un stand cu dulciuri. Acum totul este bine în familia artistei, dare anul trecut, şi-a îngrijorat fanii. Artista a suferit un infarct, iar acest lucru a determinat-o să facă anumite schimbări şi să preţuiască viaţa la un alt nivel!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest