Flick şi Popescu, revenire pe micile ecrane! „Echipa de şoc” va prezenta Star Matinal! Avem toate detaliile

 

Flick şi Popescu vor avea parte de o revenire de excepţie pe micile ecrane! Îi veți putea vedea de luni până joi, de la ora 08:00, pe Antena Stars, moderând emisiunea „Star Matinal”!

Nu este pentru prima dată când sunt puşi în această ipostază! Flick și Popescu i-au ţinut locul lui Andrei Ştefănescu, în toiul verii, iar acum au revenit definitiv la emiisunea matinală! Mai mult de atât, anunţul a fost făcut chiar de ei!

Invitaţi în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1, Flick şi Popescu au oferit detalii despre ce îi aşteaptă pe telespectatori, cât şi despre viziunea lor despre emisiunea pe care o vor prezenta.

"Oricum, iarna cred că ne prinde, adică luna decembrie. Avem matinalul dimineaţa la Antena Stars, emisiunea de la radio după amiază. Luni începem de la ora 8:00. Noi, după cum ştii, în primul descălecat, am stat vreo cinci săptămâni. Noi doi cu Nasrin, a fost o perioadă de tranziţie. A fost profesoara noastră de Antena Stars. Ea rămâne în echipa care a consacrat-o, cu Andrei. (...) Noi rămânem cu chef Berry şi cu Roxana asistenta, care a dovedit că poate fi un real sprijin pentru noi", au spus Flick şi Popescu la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews