Florin Marin, românul care a fost căsătorit cu preotul britanic Philip Clements, are un nou iubit. „Vacanțele mi le plătește omul meu”

 

Florin Marin, în vârstă de 28 de ani, are un nou iubit la aproximativ un an de zile decât soțul lui, Philip Clements, s-a stins din viață. Conform thesun.co.uk, tânărul trăiește o poveste de iubire cu Jeronimo Jesus de Vega, un bărbat tânăr care îi plătește toate vacanțele.
 
În anul 2017, românul Florin Marin a atras atenția presei din România, dar și atenția celei din Marea Britanie după ce s-a căsătorit cu Philip Clements, fost preot. Nici diferența de vârstă dintre ei, 53 de ani, nu i-a împiedicat să spună marele DA. Cei doi au trăit o bună perioadă de timp în Marea Britanie, însă au stat și în România, unde au făcut turul televiziunilor. Au participat la multe emisiuni, și-au spus povestea de iubire fără reținere. „El este soțul meu și vreau să se simtă în siguranță cu mine. Nu am de gând să-l părăsesc. Știu că relația noastră este bazată pe sentimente reale, nu urmărește averea mea, așa cum spun gurile rele”, mărturisea vicarul la o televiziune din România. Povestea lor de iubire a luat sfârșit în vara anului 2020, când preotul de 81 de ani a murit. Philip Clements a avut însă grijă să își asigure soțul după moartea lui. Lui Florin Marin i-a rămas moștenire o proprietate de 100.000 de lire sterline, lunar primește și o pensie de 2.000 de lire sterline pe lună, dar și asigurarea de viață a preotului care valorează 150.000 de lire sterline. „Trebuie să fiu realist. Am aproape 80 de ani și vreau să știu că Florin va fi în siguranță. El este singurul căruia îi pot lăsa averea mea. Dacă totul va merge bine, el va fi trecut în testamentul meu”, a mărturisit Philip Clements despre averea lui, înainte de moarte. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest