Florin Pastramă, prima reacţie după ce a fost bătut cu bestialitate! A mers la secţia de Poliţie, bandajat la cap/ VIDEO PAPARAZZI

 
+4 click pentru
galerie

Florin Pastramă a fost victima unui atac violent, într-o zonă din Sectorul 2. Soţul lui Brigitte Sfăt a fost bătut cu bestialitate, iar după ce www.spynews.ro a publicat imagini în exclusivitate, paparazzii l-au surprins, din nou, dar de data aceasta, la Poliţie.

Florin Pastramă a luat câteva acte din maşina pe care o deţine, iar fără să vrea să ofere vreo declaraţie a traversat strada, pentru a ajunge cât mai repede unde avea treabă, punându-şi din nou viaţa în pericol. Fără să se asigure, omul de afaceri a traversat, pe acolo unde nu era trecere de pietoni.

Soţul lui Brigitte a intrat val vârtej în secţia de Poliţie, semn că urmează să ofere multe declaraţii cu privire la ce anume s-a întâmplat. Conflictul a avut loc astăzi, în zona Fundeni din Capitală. În urma acestuia, Florin Pastramă s-a ales cu leziuni majore în zona frunţii, fiind nevoie de bandaj, cât şi în zona piciorului drept.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest