Florin Salam, dezvăluiri cu ochii în lacrimi, despre problemele pe care i le-a adus succesul: „Durerea psihică nu are preț”/ VIDEO

 

A suferit într-o viață, cât alții în zece. A trecut prin drame de neimaginat, dar s-a ridicat de fiecare dată și acum este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Ce i-a dat putere lui Florin Salam să treacă peste toate suferințele.

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, însă viața nu a fost deloc blândă cu el. Dimpotrivă. Celebrul manelist a trecut prin clipe foarte dureroase și a fost de multe ori pus la încercare.

Cea mai grea lovitură pe care i-a dat-o viața a fost în 2009, atunci când mama copiilor lui a încetat din viață. Ulterior, durerea manelistului a fost alinată de Roxana Dobre care i-a fost alături necondiționat și care i-a oferit iubirea de care avea nevoie pentru a reuși să treacă peste toate cumpenele.

In cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, Florin Salam a recunoscut ca au existat foarte multe momente de-a lungul carierei sale fulminante în care a vrut să renunțe la cântat, din cauza stresului și problemelor psihice care nu îi mai dădeau pace.

„Eu m-am chinuit foarte mult, iar de multe ori am vrut să renunț la ceva ce îmi place cel mai mult. Chinul și durerea psihică nu au preț și acum vine un fel de răsplată dumnezeiască. Și cu bani, și fără bani. Na, poftim, să îți mai alini și tu durerea”, a spus Florin Salam.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest