Florin Salam şi Cristina Pucean, direct în autoizolare! Riscă închisoarea după ce au făcut show în cea mai afectată zonă de coronavirus/ VIDEO

 

În urmă cu câteva zile, Florin Salam şi Cristina Pucean au fost invitaţi să susţină un show de zile mari, într-unul din cluburile pline de români din Bochum, din Germania. Chiar dacă zona este cea mai afectată de pandemia de coronavirus, cei doi nu s-au dat în lături şi şi-au făcut apariţia.

În timp ce majoritatea artiştilor şi-au anulat concertele pe care trebuiau să le susţină, atât în România, cât şi peste hotare, Florin Salam trece peste orice şi îşi onorează contractele semnate. Doar că de data aceasta, pentru nerespectarea măsurilor de siguranţă, atât manelistul, cât şi dansatoarea, pot face ani grei de închisoare!

După concertul susţinut în Germania, Florin Salam a rămas în ţara nemţilor, el având programate şi alte concerte acolo, unul fiind chiar pe 21 martie, în Hamburg, alături de Ana Mocanu, fosta asistentă a lui Dan Capatos. Cristina Pucean s-a întors în România, imediat după prestaţie, fără să intre în autoizolare, interacţionând cu multe persoane, dat fiind că a filmat şi un clip, zilele acestea.

Mai mult decât atât, odată la întoarcerea în ţară, Florin Salam trebuie să declare de unde vine şi să se supună normelor de siguranţă, lucru pe care ar fi trebuit să îl facă şi Cristina Pucean. Dacă nu va fi de acord, manelistul riscă amendă sau chiar ani grei de puşcărie.

Ţinem să precizăm că Bochum, oraşul în care a concertat Florin Salam alături de Cristina Pucean, a fost inclus în zonele galbene afectate de pandemia de coronavirus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest