Florin Salam, victima unui atac cibernetic! I-au spart contul de Instagram și i-au șters tot ce avea/ VIDEO

 

Știrea zilei este despre Florin Salam care a rămas fără contul de Instagram. Da, da! Ați citit bine! Celebrul manelist a căzut pradă unui atac cibernetic, după ce hackerii i-au spart contul personal și i-au șters absolut toate postările.

După ce ieri a lansat prima sa piesă alături de fiica lui, Florin Salam a avut parte de o lovitură puternică. Pagina sa de Instagram a fost furată, iar artistul a rămas fără toate fotografiile și toate filmările de până acum.

Din fericire pentru Florin Salam și pentru urmăritorii artistului, în scurt timp, lucrurile au revenit la normal, iar manelistul a postat un mesaj pentru a-și liniști admiratorii, prin care le-a explicat că pagina a fost furată și folosită de către altcineva.

„Această pagină a fost preluată de către Florin Salam. Pagina a fost folosită de altcineva, folosindu-se de identitatea acestuia. Vom face un live împreună cu Florin de pe această pagină! Vă mulțumim pentru susținere!”, scrie pe pagina oficială de Instagram a lui Florin Salam.

Florin Salam și fiica sa, colaborarea anului!

Așa cum era de așteptat, în mai puțin de 8 ore, piesa lui Florin Salam cu Betty a ajuns cu rapiditate locul 10 în trending. Și nici nu este mirare de ce. Pe lângă versurile în care își mărturisesc dragostea și vorbesc despre relația specială tată-fiică pe care o au, videoclipul este unul extrem de emoționant și ilustrează multe imagini cu cei doi, atât de la începutul carierei lui Florin Salam, cât și la începutul vieții lui Betty.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest