Florin Salam vrea să își facă o școală de muzică! „Să vină toți copiii care își doresc să cânte”/ VIDEO

 

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artști din România. Iar pentru că este cel mai bun cântăreț de muzică lăutărească, „Regele Manelelor” s-a decis: vrea să învețe generațiile viitoare cum să cânte precum el!

Florin Salam a aruncat bomba! În cadrul unui live pe contul său de socializare, pe care l-a făcut alături de fiica sa, Betty pentru a vorbi despre duetul făcut împreună, cât și despre următoarele planuri muzicale, artistul a dezvăluit că vrea să își facă școală de muzică, indiferent că va mai practica în România sau nu.

„Și dacă nu aș mai cânta în România, o să îmi fac un studio în care să sune perfect și o să îmi fac și o școală de muzică unde să vină copiii care își doresc să cânte!” a spus Florin Salam.

Mai mult decât atât, Florin Salam a avut un mesaj și pentru cei care au acaparat trending-ul în ultima perioadă, devenind chiar un motiv de dispută pentru artiști. Astfel că „Regele Manelelor” l-a felicitat pe Jador pentru performanța de a ajunge la 36 de milioane de vizualizări și a dezvăluit că pe el nu l-a interesat ca piesa lui și a fiicei sale să ajungă în topuri, ci au vrut să le placă celor care o ascultă.  

„Noi când scoatem piese nu vrem să fim neapărat în trending. Important este să vă placă vouă. Nu vedeți că acum este timpul Vulpiței și lui Viorel? Cum eram noi înainte, eum, Ștefan, Adrian, așa sunt acum Jador, Vulpița, Viorel, ca noi. Fiecare la timpul lui.” a spus Florin Salam.

O posibilă colaborare cu Abi Talent?

„Eu scot piesă cu toată lumea. Ajut pe toată lumea. Cine a venit la mine, sa facă o piesă ca să îi ridic, am făcut. Abi Talent nu mai are nevoie să devină cunoscut. El cântă un gen, eu cânt un alt gen, important este să ne respectăm.” a mai spus manelistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest