Florin Zamfirescu, primele declarații după ce s-a spus că ar fi murit: „Nu mă simt prea bine”

 

După ce zilele trecute au apărut mesaje pe rețelele sociale cum că Florin Zamfirescu a murit, marele actor a oferit primele declarații despre situația în care a fost pus, cât și despre cum au reactionat apropiații săi la citirea știrilor false.

Florin Zamfirescu a tratat anunțul morții sale, într-o notă umoristică, și după ce a fost sunat de mai multe persoane apropiate lui, îngrijorate de starea sa, actorul a publicat un mesaj pe contul său de Facebook în care le-a mulțimut celor care au împrăștiat știrea falsă pe internet, pentru că l-au ajutat să știe care sunt prietenii săi adevărați.

„Am primit un telefon și mi-a zis: „Aoleu, bine că ai răspuns!”. Scrie pe Facebook că ai murit. Domnule, eu nu mă simt prea bine, dar uite că n-am murit. Și atunci m-am grăbit și am pus pe facebook că le mulțumesc celor care au anunțat aceste lucruri pentru că m-au făcut sa văd cine mă caută, câți prieteni am și ce interes mai există pentru mine.” a spus Florin Zamfirescu pentru Antena Stars.

Un lucru care l-a frapat nu a fost anunțul în sine, ci modul în care au reacționat oamenii la auzirea veștii că a murit: “M-a surprins și în continuare, sunt surprins, de parcă moartea s-ar fi inventat acum, adică cum reacționează lumea. Păi stați puțin? Cine nu moare?” a mai spus actorul.

Are mari probleme de sănătate

Florin Zamfirescu a dezvăluit că starea lui de sănătate este precară, dar chiar și așa, își păstrează optimismul și urmează cu sfințenie tratamentele pe care i le-au prescris doctorii.

„Eu sunt în momentul ăsta, bine, dar am niște tratamente, am diabet, am tensiune oscilantă, am avut probleme de inimă, fisură de aortă și care s-a reparat în timp, fără operație.” a dezvăluit marele actor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest