Fostul soț al Andreei Marin, în vacanță cu o domnișoară misterioasă! Cu cine a ales Tuncay să facă turul României/ VIDEO

 

Fostul soț al Andreei Marin s-a delectat cu cele mai frumoase peisaje din România, alături de o domnișoară misterioasă, iar noi avem dovada!

În timp ce mulți români optează pentru vacanțe în Maldive sau Coasta de Azur, Tuncay a ales România ca loc în care să își petreacă concediul. Și dacă vă gândiți că a fost singur, atunci vă înșelați. Fostul soț al Andreei Marin a colindat țara în lung și în lat alături de o domnișoară misterioasă.

Iar dacă vă întrebați ce destinații a bifat fostul partener al Andreei Marin, vă spunem noi. Tuncay a fost la Cazanele Dunării, acolo unde nu a ratat ocazia să se plimbe cu barca, iar pentru că tot era peisajul de vis s-a gândit să își facă un selfie. Nu orice selfie, ci unul în care să surprindă și Statuia lui Decebal din munți.

În această escapdă, fostul soț al Zânei nu a fost singur, ci însoțit de o domnișoară. Terapeutul s-a dat singur de gol în momentul în care a publicat un clip în care se auzea pe fundal vocea femeii misterioase. Și chiar dacă încă nu știm identitatea celei care ar putea fi recenta cucerire a lui Tuncay, cert este că cei doi s-au distrat pe cinste în vacanța de vis.

Ce spune Tuncay de relații

"Am tot încercat să evit întrebarea asta. Sigur că am mai ieşit la întâlniri, dar începe să fie din ce în ce mai greu. Nu neapărat mai greu, dar e mai complicat să ai încredere în cineva. Pe termen lung, nu mă gândesc să mă întorc în Turcia. Sunt fericit aici. Vreau să rămân aici să-mi dezvolt afacerea şi chiar să-mi întemeiez o familie aici, adică să mă stabilesc în România", spunea terapeutul în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest