Fostul soț al Antoniei, tată pentru a doua oară! Primele imagini cu iubita însărcinată a lui Vincenzo Castellano/ VIDEO

 

Bombă în showbiz! Fostul soț al Antoniei se pregătește să devină tată pentru a doua oară, iar noi am descoperit detaliile care i-au dat de gol, atât pe Vincenzo Castellano, cât și pe frumoasa lui iubită!

A fost petrecere mare aseară, în familia Castellano. Vinenzo a împlinit 33 de ani și așa cum era de așteptat, și-a serbat ziua la un local de fițe din Capitală. Italianul a avut-o alături pe iubita lui, dar și prietenii dragi care au ținut să celebreze alături de el. Atmosfera a fost întreținută de artiști care au interpretat melodii de dragoste în italiană, exact pe gustul fostului soț al Antoniei.

Vincenzo și iubita lui au stat non-stop împreună. Au dansat și au imortalizat momentele frumoase dintre ei toată seara. Nimic neobișnuit până aici, căci doar știm că italianul este un bărbat atent care are grijă de persoana de lângă el, însă ceea ce ne-a atras nouă atenția a fost mesajul pe care iubita lui Vincenzo a ținut să i-l transmită de ziua lui.

„La mulți ani, iubirea mea! Să fii sănătos și fericit alături de mine și de copiii noștri minunați. Te iubesc!” a scris frumoasa iubită a italianului.

Da, așa este! Iubita lui Vincenzo i-a urat să fie fericiți alături de copiii lor. Și noi știm că el are un copil cu Antonia și, de asemenea, iubita lui actuală este mamă, însă în momentul sosirii tortului ne-am putut da seama de altceva.  

Pe lângă faptul că a ales să poarte o ținută destul de lejer care nu îi lăsa la vedere formele, la un moment dat, fostul soț al Antoniei a îmbrățișat-o pe iubita lui, moment în care i-am văzut burtica de gravidă. Așa că cei doi se pregătesc să devină părinți, iar noi îi felicităm!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest