Fostul star de la Steaua, Rică Neaga vrea să se reinventeze! Cum a apărut în public/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Fostul fotbalist de top, Rică Neagă are un nou ţel, vrea să devină cel mai tare mafiot! De la începtul anul, fostul star de la Steaua a început să facă schimbări la capitolul vestimentar. Şi dacă nu ne credeţi pe cuvânt priviţi imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro.

Zilele trecute Rică Neagă a fost surprins într-un restaurant de fiţe din Capitală. În compania câtorva prieteni şi aranjat la dungă, fostul mare fotbalist a impresionat pe toată lumea. Ţinuta all black trebuia să dea gata pe toată lumea fără doar şi poate, numai că nu a fost chiar aşa. Şi ca tacâmul să fie complet ca să arate că ţine şi la siluetă, a consumat doar cafea şi apă plată.

După ce a stat la poveşti mai bine de jumătate de oră cu amicii sai, fostul star de la Steaua a zâmbit de câteva ori, semn că se simţea minunat în compania prietenilor. Atent la tot ce pune în gură, Rică Neaga a comis-o la capitolul vestimentar. La plecare, acesta a afişat o ţinută care nu îi face cinste unui bărbat de nivelul său. Nu o spunem noi, ci o afirmă răspicat specialiştii în domeniu!

Revenind la ţinută, deşi era îmbrăcat cu cămaşă şi pulover, Rică Neaga a preferat o pereche de jeanşi skinny, îndoiţi în partea de jos, care îi lăsau la vedere gleznele. Ba mai mult, acesta nu a purtat ciorapi! „Păi ce bărbat eşti tu, măi, care nu porţi şosete?", cu siguranţă cam aşa as suna doar una din întrebările specialiştilor în modă i le-ar putea adresa lui Rică Neaga, după această apariţie în public, potrivit spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest