Fotografia pe care i-a trimis-o Reghecampf, Anamariei Prodan, înainte să adoarmă/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează unul dintre cele mai solide şi îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton! Cei doi au reuşit să clădească un adevărat imperiu, dar mai presus de toate, se bucură de o familie unită şi împlinită! Iar pentru că la baza unui mariaj fericit stă dragostea, cei doi nu dau înapoi când vine vorba să-şi exprime sentimentele pe care şi le poartă.

În ciuda faptului că s-a tot vehiculat că între Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan lucrurile nu ar merge deloc bine, iată că adevărul este cu totul şi cu totul altul. Cei doi au demonstrat de nenumărate ori că dragostea lor este extrem de puternică şi că nimeni şi nimic nu-i poate despărţi – după cum a măturisit şi celebra impresară, în urmă cu puţin timp.

"Nimeni, niciodatã nu ar putea dezbina cuplul Prodan – Reghecampf.", a declarat Anamaria Prodan, mai hotărâtă ca niciodată, pentru libertateapentrufemei.ro

Nici măcar distanţa nu îi poate dezbina! Chiar dacă locuiesc pe continente diferite, Anamaria Prodan fiind în România, iar Reghe în Dubai, se văd în fiecare zi prin intermediul apelurilor video, cât şi al pozelor. Astfel că, antrenorul i-a trimis, la ceas de seară, o fotografie care a lăsat-o pe impresară fără cuvinte.

Înainte sa adoarmă, Laurenţiu Reghecampf s-a pozat în timp ce ţinea în braţe, pisica familiei, Enzo. Pentru a mai domoli dorul pe care şi-l poartă, antrenorul i-a trimis imediat imaginea, chiar înainte să adoarmă.

Mândră din cale-afară de partenerul de viaţă, Anamaria Prodan a încărcat imediat fotografia în social media şi aşa cum era şi de aşteptat, impresara a scris şi câteva cuvinte cu încărcătură emoţională. „Noapte bună vă spun băieții mei ❤️ #goodnight🌙 #enzo #mycat #hubbylove".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noapte buna va spun băieții mei ❤️ #goodnight🌙 #enzo #mycat #hubbylove

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest