Fratele Savetei Bogdan, doborât de o boală de care nu a ştiut timp de 20 de ani! Ar fi fost luată de la dentist/ VIDEO

 

Saveta Bogdan trece prin momente grele! Fratele mai mic al cântăreţei, Maxim, a încetat din viaţă, după ce timp de 20 de ani a purtat o boală pe care nu ştia că o are! Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal de Weekend”, interpreta de muzică populară a dezvăluit, cu ochii în lacrimi, care a fost diagnosticul pe care i l-au pus medicii fratelui său, înainte să moară.

Lumea a aflat drama prin care a trecut Saveta Bogdan, abia după ce artista şi-a condus fratele pe ultimul drum. Dezvăluirea a fost facută chiar de interpreta de muzică populară, pe pagina ei de socializare, prin intermediul unui mesaj dureros.

„Astăzi l-am condus pe ultimul său drum pământesc, pe fratele meu cu doi ani mai mic, pe MAXIM! Frățiorul meu drag, vei rămâne veșnic în sufletul meu și al fiicei mele! Dumnezeu sa îi așeze sufletul în Ceata Sfinților! Dumnezeu să îl odihnească în pace! CU SFINȚII ODIHNEȘTE HRISTOASE, SUFLETUL ADORMITULUI ROBULUI MAXIM!”, a scris Saveta Bogdan.

De ce boală suferea fratele artistei

Saveta Bogdan a mărturisit că Maxim, fratele cel mic, a fost măcinat de hepatita B, o boală pe care a purtat-o în organism, mai bine de 20 de ani, fără să ştie de existenţa ei. Artista a povestit printre lacrimi, cum din bărbatul vioi, care îşi aranja singur, gospodăria, fără ajutorul nimănui, boala l-a transformat într-un schelet. Mai mult de atât, pe patul de moarte, Maxim a susţinut că a fost infectat cu heptatita B, la dentist. 

„A avut o boală de care nu a ştiut! A avut hepatita B de 20 de ani, dar nu a ştiut că o are. El sustinea că a luat-o de la dentist. A munci mult în Israel,  în Germania, a avut oameni în subordinea lui, şi-a făcut vile, nu îi plăcea să facă nimeni construcţii de zugrăveală, aşa că şi le facea personal. Iar dintr-o dată, a clacat! (...) A dat-o în peritonită, nu mai urina şi nici la analize, nu mai rezista! Era prea târziu totul!” a spus Saveta Bogdan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest