Fuego, declaraţii în exclusivitate despre Irina Loghin! Ce a putut să spună: „Nu a avut şansa să se afirme”

 
+2 click pentru
galerie

Fuego şi Irina Loghin au o colaborare de peste 15 ani, în industria muzicală din România, aşa că se cunosc destul de bine. În cadrul emisiunii „Star Matinal”, acesta a mărturisit ce crede cu adevărat despre artistă, dar şi ce fel de relaţie este între ei.

Azi, la „Star Matinal”, Nasrin și Andrei Ștefănescu au avut un invitat cu totul special. Fuego a venit în platoul simpaticilor moderatori și a povestit totul despre relația pe care o are cu doamna muzicii populare românești, Irina Loghin.

Cum era de aşteptat, Fuego a mărturisit că Irinei Loghin îi poartă un respect enorm și aceasta a fost și este în continuare extrem de importantă în cariera lui artistică.

„Eu sunt copilul cu zeci de mame. De la doamna Irina Loghin am învățat multe lucruri, dar de când cântăm împăreună am învățat să iubesc mai mlt cântecele astea populare. Cred că e un pion important doamna Irina Loghin pentru tot ceea ce înseamnă tradițional în muzica românească. Toată lumea credea că sunt fiul doamnei Irina Loghin. Mai am posibilitatea să-i zic o dată mamei mele pe care o cheamă Eugenia, mama a cântat la viața ei în spetacole, dar nu a avut șansa să se afirme” a spus Fuego, la „Star Matinal”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest