Fuego, despre secretul succesului în muzică: "Cel mai important lucru pentru un artist este seriozitatea!"

 
+2 click pentru
galerie

Paul Surugiu este cunoscut sub numele de Fuego şi este un artist desăvârşit, cu o carieră înfloritoare în domeniul muzical. Nu mulţi ştiu că la început, când s-a lansat, Fuego cânta balade rock, apoi a trecut la muzica latino, iar drumul parcurs a fost destul de lung, până să ajungă artistul de astăzi.

Invitat la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, Fuego a vorbit deschis despre cariera sa, despre secretele succesului în muzică şi de asemenea a cântat şi câteva piese live.

"Pregătesc un spectacol pe care îl voi promova într-un turneu. Sunt aproape 5 luni de când am Facebook şi am strâns aproape 90.000 de mii de like-uri. Am un album întreb de piese rock, cântam balade rock. Mai apoi, m-am lansat în muzică latino. La anumite spectacole, nu am mai vrut să mai cânt "Împodobeşte mamă bradul", care de fapt se numeşte de fapt "Seară de Crăciun". Dar începuse lumea să strige în sală, dar noi pentru ce am venit, vrem "Împodobeşte mamă bradul!" Versurile sunt cele mai importante, într-o piesă pentru că prin ele transmiţi mesajul. Am 600 de cântece, mi-a fost greu să aleg două pentru voi. Îmi doresc să fac cât mai multe piese frumoase pentru publicul meu. Nu îmi doresc să mă placă toată lumea că nu sunt Dumnezeu şi nici pe Dumneze nu îl iubeşte toată lumea. Este important ca tot ce faci să faci cu suflet. Eu cred că cel mai important lucru pentru un artist este seriozitatea, iar asta este valabil pentru toată lumea. Dacă am zis că voi aici la 11:10, ei bine exact atunci am intrat pe poartă," a declarat Fuego, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest