Fuego, la un pas de colaps! Dezvăluiri despre momentele în care simţea că nu mai poate continua: „Ziceam că nu mai pot”

 
+2 click pentru
galerie

Fuego este un artist cunoscut şi îndrăgit de publicul român, iar totul se datorează talentului şi caracterului de care a dat dovadă de-a lungul anilor. În cadrul emisiunii „Star Matinal”, artistul a povestit totul despre carieră, copilărie, dar şi despre momentele în care simţea că va claca.

Multe personaje din showbiz-ul autohton s-au schimbat în totalitate atunci când au dat de gustul succesului, dar nu şi Fuego. Artistul a rămas acelaşi om frumos, modest şi plin de viaţă, care le acordă credit şi atenţie celor care îl respectă şi care îi ascultă muzica. Fuego a dezvăluit şi faptul că este fericit ca un copil atunci când interacţionează cu oameni care îl apreciează.

„Eu nu sunt o vedetă și nu-mi place cuvântul acesta, eu sunt un artist. De obicei, succesul schimbă oamenii. Nu cred că e cazul meu, eu am rămas la fel, un om care vorbește cu bătrânica de 83 de ani din piață, cu copiii, cu tinerii care vin în sala de spectacole. Muzica mea este o muzică ce are melodie, un text aparte. Cel mai greu este să te menții! Nu am clacat vreodată pe scenă, dar uneori poate eram extrem de obosit și ziceam că nu mai pot, dar după 3 zile mă porneam la drum. Dacă stau acasă mai mult de 3 zile...așa ne-am învățat!” a povestit Fuego, la „Star Matinal”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest