Gabi Bădălău a primit interzis de la soție! Bianca Drăgușanu știe cauzele: „A luat foc de la faptul că Gabi mi-a trimis 1001 de trandafiri”

 

Claudia Pătrășcanu nu acceptă ca băieții ei și ai lui Gabi Bădălău să aibă tangențe cu Bianca Drăgușanu. Cum a reacționat diva!

 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă bătălia în justiție, dar au căzut de comun acord să nu mute scandalul și în media. Drept urmare au fost destul de tăcuți în ultima perioadă. Lucrurile au luat o întorsătură bruscă atunci când cântăreața i-a cerut milionarului ca băieții lor să nu aibă vreo relație cu actuala iubită Bianca Drăgușanu, iar aceasta a aflat.

 

„Claudia i-a interzis din start să-i prezinte băieții Biancăi. Aceștia nu o cunosc. Pentru copii, Gabi renunță la tot. În schimb, Gabi o știe pe fiica ei, pe Sofia”, a mărturisit un prieten al cuplului pentru impact.ro.

 

A fost picătura care a umplut paharul pentru Bianca Drăgușanu, care a reacționat numaidecât. Diva spune că știe de unde i se trage: din gelozia celei care încă este în acte soția iubitului său. Așa că nu a precupețit niciun effort și s-a descărcat la adresa Claudiei Pătrășcanu.

 

„Nu înțeleg de ce nu mă lasă în pace. Cred că a luat foc de la faptul că Gabi mi-a trimis 1001 de trandafiri. Este frustrată și geloasă pentru că el mă iubește pe mine. Spune că sunt doar o distracție pentru el, dar această distracție durează de ceva timp. Brusc, și-a schimbat părerea despre mine. Am mesaje de la ea când mă lăuda și-mi spunea că vrea să ne înțelegem, pentru că poate copiii noștri se vor juca împreună”, a spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

 

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu și-au mai dat replici dure și în trecut, atunci când vedeta a decis să o dea în judecată pe cea care este încă soția lui Gabi Bădălău deoarece a denigrat-o. Din acest motiv, diva a pierdut și un contract de imagine, fapt ce a deranjat-o teribil.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest