Gabi Bădălău și-a strigat iubirea în miezul nopții! Cui i-au fost adresate dedicațiile de dragoste/ VIDEO

 

Gabi Bădălău a intrat, din nou, în atenția presei mondene, după ce în urmă cu o seară a făcut noi declarații de iubire! Cine este oare femeia pe care o vrea înapoi și despre care  spune că ar da orice ca să o aibă?

Gabi Bădălău a petrecut toată noaptea și a dat dedicații peste dedicații într-un local de fițe din Capitală. Se pare că fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a ascultat melodii celebre de dragoste, ceea ce ne-a dus cu gândul că se gândește la o anumită femeie din viața lui. Să fie vorba oare de Claudia? Încă nu știm, dar cert este că atitudinea și mesajele lui din ultimele zile trădează un mare dor de o persoană apropiată.

Declarație de dragoste în miez de noapte

Gabi Badălău și Claudia Pătrășcanu au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu un an, dar nu oricum, ci cu mare tam-tam. Și chiar dacă termenii despărțirii nu au fost deloc unii care să le facă cinste, cei doi au decis să ajungă la un consens pentru cei doi micuți pe care îi iau împreună.

Și acum pentru că știm că relația dintre el și Claudia Pătrășcanu a intrat, cât de cât, pe un făgaș normal, nu avem cum să nu ne întrebăm, dacă ultimele cuvinte de amor pe care le-a scrie pe pagina de socializare nu care cumva sunt adresate fostei soții.

”Gândește-te la persoana pe care vreo să o găsești acasă atunci când te întorci după o zi lungă, să te asezi lângă ea pe canapea și să-ți pui capul pe umerii sau genunchii ei. Ți-o imaginezi? Acum dă-i mesaj, întreab-o ce face.”, a fost mesajul publicat de Gabi Bădălau pe contul său de socializare!

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest