Gabriel Cotabiţă revine pe scenă, dar cu o mare mâhnire: „Ştiu că e greu pentru toţi!”

 

După lunga perioadă în care a stat departe de scenă şi de ochii publicului şi ai presei, Gabriel Cotabiţă anunţă că este gata să revină şi chiar are mai multe proiecte în desfăşurare, dar are şi o mare dezamăgire. Artistul nu este încă prgătit să detalieze pentru public proiectele la care lucrează, dar este mâhnit că oamenii nu mai cumpără bilete la spectacole, chiar dacă înţelege situaţia economică grea pe care românii o traversează.

„Sunt în pregătiri, cu niște surprize muzicale, dar încă nu pot dezvălui nimic. Îmi pare însă rău că oamenii nu mai dau bani pe bilete la spectacole. Unde este moca este perfect, unde este gratis este toată lumea, afară, în aer liber, nu ați văzut? Într-adevăr, nu-s bani, este și război la graniță, dar e la fel de greu pentru toți, și pentru noi, artiștii”, a declarat cântărețul, potrivit EGO.

În urmă cu aproximativ un an, Gabriel Cotabiță a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Cântărețul a precizat că are un astrolog, care i-ar fi prezis problemele cu care s-a confruntat în ultimii 5 ani. De asemenea, artistul a mai spus că după toate episoadele triste prin care a trecut deja s-a obișnuit cu situația.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest