Gabriela Cristea, dezvăluiri cutremurătoare! De ce nu a vrut să meargă la înmormântarea mamei sale

 

Viața nu a fost deloc ușoară pentru Gabriela Cristea. Prezentatoarea TV nu a avut deloc o relație bună cu părinții săi, motiv pentru care a fost blamată pentru decizia de a nu participa la înmormântarea mamei sale. Însă altele au fost motivele, se pare, din cauza cărora nu a putut-o conduce pe ultimul drum pe mama sa.

Gabriela Cristea a făcut o serie de dezvăluitri cutremurătoare, în care a mărturisit de ce nu a fost prezentă la înmormântarea mamei sale. Și în ciuda tuturor criticilor pe care le-a primit din cauza alegerii facute, vedeta nu a vrut să spună imediat ce a stat la baza deciziei sale.

În urmă cu ceva timp, Gabriela Cristea a vorbit despre momentul în care și-a pierdut mama, în cadrul emisiunii “Acces Direct”. Prezentatoarea TV a povestit că a și-a luat rămas bun de la femeie care i-a dat viață, chiar dacă nu a participat la înmormântare.

“A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu, iar legătura dintre mine și respectul pe care i-l port și lucrurile pe care le fac acum, când nu mai este nu o să le povestesc. Mi se par prea intime”, a spus Gabriela Cristea la Acces Direct.

Mai mult de atât, vedeta a ținut să precizeze că a învățat din greșelile pe care le-a făcut mama sa cu ea, astfel că relația pe care o va avea cu cele două fiice ale sale va fi mult mai apropiată și o să le fie întotdeauna alături.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest