Gabriela Cristea, măsuri radicale contra virusului din China! Ce soluţii au găsit vedeta şi soţul ei

 

Epidemia de coronavirus a stârnit panică în rândul tuturor românilor! După ce autorităţile au luat măsuri drastice pentru combaterea răspândirii virusului din China,  Gabriela Cristea alături de familia ei s-au conformat şi au găsit o soluţie pentru a petrece timpul de izolare, într-un mod distractiv pentru toată lumea.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt doi părinţi responsabili, care întotdeauna îşi pun fetiţele pe primul loc, înainte de orice. Lucru pe care l-au făcut şi de această dată! Cei doi amorezi au decis să stea în casă alături de cele mici, pentru a nu intra în contact cu persoane posibil contaminate şi pentru a-şi proteja familia.

În cadrul unui mesaj pe instagram, Gabrial Cristea le-a mărturisit admiratorilor ei că deja s-au aprovizionat pentru a putea sta cât mai mult în casă şi mai mult de atât, au de gând ca în timpul liber să se destindă cu câteva filme pe care abia aşteaptă să le vizioneze.

„Noi ne-am hotărât să stăm cât mai mult în casă în perioada asta. Ieșim doar dacă trebuie și atunci cu măsuri de precauție. Stăm cât mai mult cu fetele și ne-am făcut stoc de filme de văzut. Voi cum vă protejați? @taviclonda #victorienii”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest