Gabriela Cristea, primele declarații după ce a fost infectată cu Covid-19. Cum se simte vedeta

 


Prezentatoarea TV a oferit declarații exclusive la Antena Stars, astfel a mărturisit cum se simte în aceste momente, dar și cum traversează această perioadă.

Prezentatoarea de la Mireasa, capriciile iubirii, ne-a oferit în urmă cu doar câteva clipe declarații despre starea ei de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu SARS-CoV-2.  

"Vreau să promoveze ideea ca sunt vaccinată și m-am infectat cu noul coronavirus. În doua zile cred ca voi fi bine, însă tot rămân în izolare. Ieri m-am simțit foarte rău. Am avut temperatura, azi nu mai am deloc. În același timp durerile musculare au trecut și ele. Totul se întâmplă foarte repede. Sincera să fiu încă nu mi-am pierdut total gustul, mirosul nu sțiu încă, nu-mi dau seama. Nu pot sa spun ca nu am gust deloc, însă mâncarea are gust diferit. Pofta de mâncare nu prea am. E destul de dificil sa le explic fetelor ca nu pot sa stau cu el, aseară băteau în ușă și ma strigau de după usa ca vor sa ma vadă. Eu stau izolata în dormitorul matrimonial, iar soțul meu cu fetele stau cu masca. Încercăm sa facem o joaca din asta.", a mărturisit, în direct la Antena Stars, Gabriela Cristea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest