GALERIE FOTO. Cum arată Andra nemachiată

 
+7 click pentru
galerie

Pentru că îşi doreşte să arate impecabil pentru admiratorii săi, Andra apelează la cei mai buni make-up artişti din ţară ca să îi ofere „touch-ul” de star de care are nevoie, atunci când se află în lumina reflectoarelor. Însă atunci când nu este în faţa camerelor de filmat, cântăreaţă renunţă în totalitate la produsele cosmetice, devenind adepta naturaleţii.

Industria muzicală este una în care aparenţele trebuie menţinute cât mult cu putinţă. Printre vedetele care fac acest lucru, nu se numără şi Andra. De câte ori a avut ocazia, artista s-a expus în spaţiul public, cât şi în cel online, fără strop de machiaj, semn că nu duce deloc lipsă de încredere în sine.

Andra s-a lăsat fotografiată de nenumărate ori făra să apeleze la niciun truc de machiaj şi fără să îşi ascundă imperfecţiunile (vezi GALERIA FOTO). Şi chiar dacă pe faţa vedetei se poate observa trecerea timpului, prin ridurile şi micile pete aferente vârstei, zâmbetul larg pe care îl afişează de fiecare dată, fură privirile tuturor. 

Într-o lume în care majoritatea vedetelor promovează imagini nerealiste, în special pe reţelele sociale, Andra reuşeşte să fie şi mai apreciată de publicul larg, prin ipostazele în care se afişează naturală şi fără niciun strop de machiaj, astfel că valul de comentarii pline de dragoste din partea fanilor, nici nu avea cum să fie mic.Iar dacă doriţi să vă convingeţi că frumuseţea naturală învinge tot, uitaţi-vă în GALERIA FOTO.

“Ești minunată și mulțumesc că pozezi și nemachiată. Noi, oamenii de rând, așa arătăm și cu pistrui. Parcă prea e plină lumea de perfecțiune și de tot felul de filtre”; “Ești minunată și chiar mai frumoasă nemachiată.”; “Mulțumesc că ai curajul să ne arăți cum ești tu așa, naturală, fără machiaj și photoshop. Mai rar vedem asta pe Instagram! Felicitări!” au fost câteva din comentariile la pozele în care Andra s-a afişat complet naturală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest