Gata cu vacanţele şi petrecerile în club! Laurette face furori pe stadion! Cum a fost surprinsă bruneta VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Se vede că a venit vara. Aşa că, Laurette, fosta asistentă de televiziune, a luat o decizie importantă. Pe lângă faptul că frecventează sala de fitness în fiecare zi, aceasta a hotărât să se desfăşoare şi în altă parte, pentru a-şi pregăti trupul de plajă.

Toate fetele din showbiz aleg să meargă la sală. Asa că Laurette şi-a dorit să schimbe puţin decorul. Cea mai sexy brunetă din România a surprins din nou. Şi-a lăsat tocurile acasă, în favoarea unor adidaşi, pentru a face sport pe stadion. Chiar şi aşa nu a uitat de rochiţa scurtă, apariţie cu care a făcut deliciul privitorilor.

Nu doar că a alergat, dar a făcut şi o serie de genuflexiuni şi fandări, ce să mai... Un exerciţiu demn de formele ei perfecte. Laurette s-a încărcat cu energie după zecile de minute pe stadion şi a ţinut să arate tuturor asta.

"Să ştii că fac sală în fiecare zi la greu. Pentru că de la 56 de kg, ajunsesem la 76 de kg. Nu puteam să respir, făcusem nişte picioare. Nu sunt gravidă. N-am cu cine. Şi m-am înscris la o sală de fiţe" a declarat cu ceva în urmă, Laurette, în platoul matinalilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest