George Burcea, mesaj emoționant după ce s-a însurat cu Andreea Bălan: „Mă simt prea norocos”

 
+2 click pentru
galerie

George Burcea şi Andreea Bălan s-au căsătorit, în cursul zilei de sâmbătă. Evenimentul a fost extrem de emoționant pentru amândoi, mai ales că fiicele lor, Ella şi Clara au fost alături de ei, formând împreună portretul ideal de familie.

George Burcea şi Andreea Bălan au devenit soţ şi soţie cu acte în regulă. Postările în mediul virtual de la marele evenimen au fost la ordinea zilei, iar admiratorii celor doi au fost de-a dreptul fascinaţi de mirajul evenimentului.

După două zile de când au spus un mare „Da” în faţa ofiţerului stării civile, George Burcea a încărcat o fotografie pe instagram, acolo unde a mărturisit că se simte prea norocos pentru familia pe care a primit-o şi cu care a fost binecuvântat.

"Uneori mã simt prea norocos pentru ceea ce am. Alteori simt cã merit totul 🙏❤️🍼", a scris George Burcea pe reţelele de socializare.

Comentariile pline de admiraţie din partea celor care îl urmăresc în mediul virtual, nu au întârziat sa apară. ”Meritati totul fericirea iubirea copii pe care îi aveti sunteti o familie frumoasă și împlinită si asta conteaza cel mai mult pe lumea asta va pup si va doresc tot binele din lume 💖💖💖💖”, „Sunteti o famile exemplu.. sa va ajute Dumnezeu sa fiti sănătoși și fericiți impreuna..nu lasati nimic sa va doboare😘😘”, „Aveti o familie frumosa si niste copii minunați! Va iubesc 😘❤️❤️❤️” au fost câteva din comentariile admiratorilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest