George Burcea, prima reacție despre scandalul în care a îndemnat ca bărbații să bată femeile: „Îmi este foarte rușine”

 

George Burcea a avut prima reacție despre scandalul în care a îndemnat ca bărbații să bată femeile. Iubitul Vivianei Sposub a postat un mesaj amplu pe rețelele de socializare, prin care și-a cerut scuze în mod public pentru propriile lui cuvinte. Actorul a susținut că îi este rușine de declarațiile pe care le-a făcut pe acel LIVE controversat, care instiga la violență, și că nu rezonează deloc cu lucrurile pe care le-a spus.

George Burcea a avut prima reacție publică despre scandalul în care a îndemnat ca bărbații să bată femeile. Actorul și-a exprimat public scuzele, pe rețelelele de socializare, printr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook. Așadar, după ce LIVE-ul lui a instigat la violență, el și-a cerut scuze și a spus că, de fapt, nu rezonează deloc cu cele spuse. Ba din contră, iubitul Vivianei Sposub a declarat că va lupta în continuare împotriva violenței domestice.

Recent, George Burcea a făcut un LIVE pe Facebook prin care i-a șocat pe fani. În filmulețul din mediul online, actorul a spus: „Vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace'. El a instigat astfel la violență împotriva femeilor, chiar în timpul unui LIVE realizat pentru romanul său, „Scrisoare către Ceaușescu', carte ce are ca temă violența domestică. În urma gestului său, editura a anunțat că a hotărât retragerea de pe piață a cărților vedetei, scrie hotnews.ro.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest