George Burcea, răspuns acid pentru cei care l-au criticat că şi-a părăsit copiii: „Fetiţele mele suferă”

 

George Burcea a răbufnit! Actorul a postat un mesaj pe internet în care a vorbit cu lux de amănunte despre ce se întâmplă, de fapt, în viaţa sa de familie. După ce a fost pus la zid că şi-a părăsit fetiţele pe care îi are cu Andreea Bălan, bărbatul a dat cărţile pe faţă şi a spus cum stau lucrurile, cu adevărat.

Odată cu apariţia Andreei Bălan la TV pentru prima dată, unde a vorbit fără menajamente despre ce se întâmplă în familia sa, George Burcea a simţit că este timpul să îşi prezinte şi el versiunea de adevăr. Astfel încât, după ce a aruncat bomba dezvăluind că artista a fost cea care l-a turnat la poliţie, iată că acum le-a dat un răspuns şi celor care l-au acuzat că îşi neglijează copiii.

George Burcea a mărturisit că este alături de fetiţele sale cât de des poate, dat fiind că s-a mutat la doar câţiva kilometri distanţă de casa în care locuia cu Andreea Bălan. ”Dacã nu mai locuim sub același acoperiș, nu înseamnã cã mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile ( în functie de activitãtile profesionale), iar dupã ce trece gripa vom petrece si mai mult timp impreunã prin parcuri/ sãli de repetiții, platouri sau excursii.

Dacã despre mine care sunt aici, în B, lângã copii, spuneți că i-am abandonat, atunci ce parere aveți de pãrintii care i-au lãsat la maternitãti, i-au aruncat la cos, i-au lăsat pe strãzi, la rude, vecini, au plecat din țară sau și mai rãu, au intrat în pușcãrie din cauza unei crime, de exemplu...?! De ei ce spuneți?”, a spus actorul pe contul său de Facebook.

Mai mult decât atât, actorul a ţinut să precizeze că în ciuda faptului că cele mici suferă acum, este sigur că a luat cea mai bună decizie de a se separa, dat fiind că micuţele nu se puteau dezvolta într-un mediu plin de frustrări.

”Este cert faptul cã fetitele mele suferã pentru cã nu sunt acolo în fiecare zi, dar în acelasi timp consider cã ei, copiii, suferã mai mult dacã se dezvoltã într-o familie cu violență fizicã sau psihicã, cu țipete și frustrãri din partea pãrintilor.”, a mai adugat actorul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest