George, dezvăluiri exclusive despre greutățile prin care a trecut

 

Când îşi aduce aminte de copilărie, George se emoţionează imediat! Azi e un artist iubit şi apreciat, dar nu uită niciodată de unde a plecat şi prin câte a trecut ca să cunoască celebritatea.

"Am reuşit să le duc! Am reuşit să lupt cu toate greutăţile, dar la finalul lui 2014 m-a dărâmat pur şi simplu. În 2015 eram în depresie totală. Credeam că nu o să mai fac nimic din ceea ce am făcut până atunci, viaţa mea se transformase. Credinţa m-a ajutat să merg mai departe. Şi soţia mea m-a ajutat, şi mi-a fost alături. Am făcut terapie, am mers şi la psiholog, am făcut mai mult decât a trebuit. Am făcut şi sesiune de meditaţie cu oamenii.", a dezvăluit George, la Antena Stars.

Interviul exclusiv acordat de George il vezi în video de mai sus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate