Georgiana Lobonț, amănunte exclusive despre sacrificiile pe care le-a făcut soțul de dragul ei: „A riscat tot!”/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, Georgiana Lobonț a oferit amănunte exclusive din intimitatea mariajului ei. Interpreta de muzică populară a vorbit mai deschis ca niciodată despre sacrificiile pe care le-a făcut partenerul ei de viață de dragul carierei artistice.

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la ora actuală, reușind să își cucerească publicul prin glasul ei cald, dar și prin atitudinea pozitivă cu care îi molipsește pe cei din jur.

Artista de muzică populară a recunoscut că mare parte din succesul de care se bucură la ora actuală i se datorează partenerului ei de viață, Rareș, care a făcut foarte multe sacrificii pentru ca ea să poată ajunge aici unde se află în prezent.

Georgiana Lobonț a mărturisit că imediat după nuntă, cu banii pe care i-au primit ca dar și-au cumpărat un apartament în valoarea de 41.000 de euro pe care l-au dat în chirie. Ulterior, bărbatul a decis să vândă locuința pentru a investi suma obținută în imaginea artistei.  

''Rareș s-a dedicat total carierei mele. După ce ne-am căsătorit, ne-am luat un apartament și am crezut că facem bani din chirii, ca investiție, pentru că acesta era un vis de-al nostru, să investim în imobiliare. Apoi, am vrut să vindem apartamentul și să investim în plan muzical, pentru că niciunul dintre noi nu mai practicam meseriile de bază, eu consilier juridic sau avocat și el stomatolog. Nimeni nu a știut că noi am vândut apartamentul. Noi toți banii aceea i-am băgat în mine. Adică dacă se întâmpla ceva să ne despărțim... el a riscat, a băgat toți banii de la nuntă în mine. 41.000 de euro a costat apartamentul. Pe toți i-am băgat în promovare, am făcut cinci albume, i-am băgat în Facebook, în Youtube, în ținute, videoclipuri. Noi nu aveam o situație financiară, care să ne permită să ne susținem pe drumul cântecului. Lui i-a venit această idee și a zis că își asumă, că puteam să nu ne înțelegem, eram după cinci luni de căsătorie. Acum suntem pe plus, suntem mulțumiți. Deci lui îi mulțumesc din toată inima'', a spus Georgiana Lobonț pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest