Gheorghe Hagi, cadou de 100 de mii de euro pentru Ianis. Regele, darnic peste măsură cu fiul său

 

Ianis Hagi a primit o mașină de lux din partea lui Gheorghe Hagi. Fiul fotbalistului este noua speranță a fotbalului românesc.

"Acum a venit rândul lui Ianis. A crescut şi îl lăsăm pe el să conducă, să mă conducă, atunci când are timp.", a declarat  Gheorghe Hagi.

Ianis Hagi îi este recunoscător tatălui său pentru cadoul primit, şi face declaraţii emoţionante de la un fiu către un tată.

"La volan sunt responsabil, așa cum sunt şi pe teren. Trebuie să am grijă în primul rând de mine, la început e normal să învăţ maşina, să o simt şi o să fie bine. Tatăl meu îmi va da indicaţii toată viaţa, am de învăţat mereu multe lucruri de la el. Mai ales la condus, o iau uşor, uşor", a declarat Ianis Hagi.

Ianis Hagi are acum o maşină mult mai puternică decât cea a tatălui său. Cu toate astea tânărul nu vrea să grăbească lucrurile. Toate detaliile le vezi în video de mai jos. 

Citeşte şi: Gheorghe Hagi, încă un motiv să fie mândru de copiii săi

Sursa foto: Instagram


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate