Gheorghe Hagi și soția, prezenți la eveniment cu ştaif la malul mării! Imagini spectaculoase cu cei doi VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

La malul mării a avut loc una dintre cele mai grandioase petreceri ale anului acesta. Iar când machedonii cu sume mari în conturi, se adună, bineînţeles că iese un chef mare! Afaceriştii constănţeni au dat tonul distracţiei şi au organizat un botez care ar strârni invidia şi la casele cele mai mari.

Marele eveniment a avut loc într-unul dintre cele mai luxoase cluburi din Mamaia, locaţia preferată a milionarilor. Și din câte vedem, nu mai în timpul verii. Iar pe lângă decorul care îţi tăia răsuflarea, nici cu invitaţii nu ne e ruşine.

Au semnat condica de prezenţă oameni care mai de care mai influenţi. Printre aceştia s-a aflat şi Gică Hagi, care a dansat toată noaptea pe ritmuri machedoneşti. Şi pentru că tot am pomenit de nume mari, invitat de seamă a fost Ştefan Bănică Jr. care a întreţinut atmosfera într-un mare stil. Şi-a cântat propriile hituri şi a dansat în stilul caracteristic.

Însă şi artistul a avut parte de o surpriză de proporţii, dat fiind ca a fost ziua lui. Ştefan Bănică Jr. şi-a serbat ziua chiar pe scenă, iar invitaţii i-au pregătit un tort fabulos şi i-au cântat „La mulţi ani”. Dacă tot am menţionat de tort, trebuie sa precizăm că desertul micuţului creştinat a fost unul, cu adevărat, deosebit, cu nuanţe de albastru şi cu decoraţiuni interesante sub formă de carusel, care a fost şi tematica petrecerii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest